bezorgen

FAULKS AFHAAL

Aangepaste tijden
Wij zijn even opladen met ons gezin en op dit moment gesloten voor de afhaal. Vanaf 14 januari openen wij onze deuren weer voor de afhaal. Vanaf 8 januari staat ons nieuwe menu weer online en is deze ook weer gemakkelijk online te bestellen.

Lieve gasten,

Helaas hebben wij wederom onze deuren moeten sluiten. Wel zijn wij van dinsdag t/m zaterdag geopend voor de afhaal zodat u nog steeds van onze gerechten kan blijven genieten. Het thuismenu zal iedere week wisselen en iedere maandag rond 12:00 uur gaan de lijnen open zodat er voor die week besteld kan worden.

Hoe gaat het in zijn werk
U kunt hieronder onze menu’s bekijken, welke wij wanneer beschikbaar hebben. Op de dag zelf kunt u uw bestelling afhalen tussen 16:00 en 17:30. Mocht dit niet uitkomen qua tijd dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wilt u liever op zondag genieten van ons 3-gangen menu? Dan kunt u voor zaterdag bestellen en afhalen. Ons menu is heel goed te bewaren voor een nachtje in de koelkast. Noteer wel even bij het vak opmerkingen dat u het menu gaat nuttigen op zondag, dan houden wij hier rekening mee met de manier van verpakken. U kunt het menu bestellen door helemaal naar beneden te scrollen en op de oranje button onderaan te klikken.

MenuĀ 
Het is ook mogelijk om bij het menu een flesje wijn te bestellen, of een heerlijk bordje kaas. De gerechten worden door ons volledig voorbereid en worden koud afgehaald met een kleine, duidelijke beschrijving hoe u de gerechten thuis kunt opwarmen en opmaken. Helaas kunnen wij op dit moment geen rekening houden met (di)eetwensen.