bezorgen

FAULKS AFHAAL

Lieve gasten,

Ondanks dat wij onze deuren vanwege de strengere maatregelen moeten sluiten kunt u nog steeds genieten van onze gerechten bij u thuis.

Hoe gaat het in zijn werk
U kunt hieronder onze menu’s bekijken, welke wij wanneer beschikbaar hebben. Wilt u liever op zondag genieten van ons 3-gangen menu? Dan kunt u voor zaterdag bestellen en afhalen. Ons menu is heel goed te bewaren voor een nachtje in de koelkast. Noteer wel even bij het vak opmerkingen dat u het menu gaat nuttigen op zondag, dan houden wij hier rekening mee met de manier van verpakken.

MenuĀ 
Het is ook mogelijk om bij het menu een flesje wijn te bestellen, of een heerlijk bordje kaas. De gerechten worden door ons volledig voorbereid en worden koud afgehaald met een kleine, duidelijke beschrijving hoe u de gerechten thuis kunt opwarmen en opmaken. Helaas kunnen wij op dit moment geen rekening houden met (di)eetwensen.

BestellenĀ 
Wilt u bestellen dan kunt u op de onderstaande button klikken. Daar kunt u de gewenste datum kiezen. Daarna kunt u een keuze maken uit al het lekkers wat wij aanbieden.