bezorgen

FAULKS AFHAAL

Lieve gasten,

Ondanks dat het restaurant nog gewoon geopend is (vanaf 17:00 uur) hebben wij besloten toch ook de afhaal weer op te starten zodat degene die het later dan 20:00 uur willen maken ook nog steeds van onze gerechten kunnen blijven genieten. Het thuismenu zal regelmatig wisselen en iedere maandag rond 12:00 uur gaan de lijnen open zodat er voor die week besteld kan worden. Het Kerstmenu is daarentegen al te bestellen.

Hoe gaat het in zijn werk
U kunt hieronder onze menu’s bekijken, welke wij wanneer beschikbaar hebben. Wilt u liever op zondag genieten van ons 3-gangen menu? Dan kunt u voor zaterdag bestellen en afhalen. Ons menu is heel goed te bewaren voor een nachtje in de koelkast. Noteer wel even bij het vak opmerkingen dat u het menu gaat nuttigen op zondag, dan houden wij hier rekening mee met de manier van verpakken. U kunt het menu bestellen door helemaal naar beneden te scrollen en op de oranje button onderaan te klikken.

MenuĀ 
Het is ook mogelijk om bij het menu een flesje wijn te bestellen, of een heerlijk bordje kaas. De gerechten worden door ons volledig voorbereid en worden koud afgehaald met een kleine, duidelijke beschrijving hoe u de gerechten thuis kunt opwarmen en opmaken. Helaas kunnen wij op dit moment geen rekening houden met (di)eetwensen.

Kerst

Na het enorme succes van vorig jaar, en de grote vraag naar een Kerstmenu voor thuis, hebben wij besloten dit jaar niet open te gaan voor diner, maar weer een fantastisch mooi Kerstmenu aan te bieden voor thuis. Deze is te bestellen voor Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag.