bezorgen

FAULKS AFHAAL

Lieve gasten,

Vindt u het nog een beetje spannend om uit eten te gaan? Of vindt u het gewoon fijn om van onze gerechten in uw eigen omgeving te genieten, Faulks afhaal blijft nog even.

Hoe gaat het in zijn werk
Iedere maandag om 12:00 uur zetten wij de lijnen open en is er voor die week te bestellen (van woensdag t/m zondag)

Menu 
Naast ons culinaire 3-gangen Faulk menu bieden wij ook een 3-gangen vegetarisch menu aan. Deze wisselen wij iedere maand. Ook is het mogelijk om bij het menu een flesje wijn te bestellen, of een heerlijk bordje kaas. De gerechten worden door ons volledig voorbereid en worden koud afgehaald met een kleine, duidelijke beschrijving hoe u de gerechten thuis kunt opwarmen en opmaken. Helaas kunnen wij op dit moment geen rekening houden met (di)eetwensen.

BBQ BOX 
Ook kunt u onze BBQ BOX bestellen. Voor een echt lekkere barbecue op niveau. Uiteraard weer met een duidelijke beschrijving, hoe al dit lekkers op een juiste manier te garen. Deze hebben we in twee varianten, de BBQ BOX en de BBQ BOX DELUXE. Beide boxen zijn voor 2 personen.

Bestellen 
Wilt u bestellen dan kunt u op de onderstaande button klikken. Daar kunt u de gewenste datum kiezen. Daarna kunt u een keuze maken uit al het lekkers wat wij aanbieden.