bezorgen

FAULKS AFHAAL

Lieve gasten,

Ondanks dat wij onze deuren vanwege de strengere maatregelen moeten sluiten kunt u nog steeds genieten van onze gerechten bij u thuis.

Hoe gaat het in zijn werk
Iedere maandag om 12:00 uur zetten wij de lijnen open en is er voor die week te bestellen (dinsdag t/m zaterdag) Wilt u liever op zondag genieten van ons 3-gangen menu? Dan kunt u voor zaterdag bestellen en afhalen. Ons menu is heel goed te bewaren voor een nachtje in de koelkast. Noteer wel even bij het vak opmerkingen dat u het menu gaat nuttigen op zondag, dan houden wij hier rekening mee met de manier van verpakken.

MenuĀ 
Naast ons culinaire 3-gangen Faulk menu bieden wij ook een 3-gangen vegetarisch menu aan. Deze wisselen wij iedere week. Ook is het mogelijk om bij het menu een flesje wijn te bestellen, of een heerlijk bordje kaas. De gerechten worden door ons volledig voorbereid en worden koud afgehaald met een kleine, duidelijke beschrijving hoe u de gerechten thuis kunt opwarmen en opmaken. Helaas kunnen wij op dit moment geen rekening houden met (di)eetwensen.

Valentijn
Dit jaar wordt het toch je geliefde thuis trakteren op een goed diner. Heel anders, maar het hoeft er niet minder om te zijn. Nu kun jij shinen voor je partner en binnen no time 5-gangen op tafel toveren. Omdat de 14e op een zondag valt en er misschien de volgende dag gewoon thuisgewerkt moet worden, hebben we besloten om er een Valentijnsweekend van te maken. Dus het Valentijnsmenu is op zaterdag 13- en zondag 14 februari te bestellen.

BestellenĀ 
Wilt u bestellen dan kunt u op de onderstaande button klikken. Daar kunt u de gewenste datum kiezen. Daarna kunt u een keuze maken uit al het lekkers wat wij aanbieden.